Dovleac copt cu migdale si miere

de Oana in Dulciuri, 14 Oct 2012 | 4239 vizualizari

 

Arome de toamna!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • o lingurita scortisoara
  • 100 g migdale
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu migdale si miere:

Dovleacul se taie in bucati patrate si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se presara cu scortisoara si se coace in cuptor pana devine moale.

Se scoate tava din cuptor si se presara peste dovleac migdalele sfaramate. Se stropeste cu miere si se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu migdale si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac "placintar" la cuptor