Dovleac copt

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 7655 vizualizari

 

Aroma calda de ,,, primavara! Ce dor imi era!

 

INGREDIENTE

  • Un dulce aromat, usor si gustos, pentru care avem nevoie de:
  • 2 felii de dovleac,
  • zahar dupa gust,
  • praf de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spalam bine dovleacul, il taiem in cuburi sau felii, peste care adaugam zahar si scortisoara dupa gust. Il punem apoi in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se serveste cald! Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac "placintar" la cuptor