Desertul saracului

de babi5 in Dulciuri, 10 Noi 2013 | 7515 vizualizari

 

Imi aminteste mult de copilarie si de pofta cu care-l mincam .

 

INGREDIENTE

  • 1 l de apa
  • 1/2 lingurita sare
  • magiun de prune
  • 14 linguri de malai grisat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul saracului:

Se pune apa cu sarea la fiert. Cand apa clocoteste adaugam faina in ploaie amestecind continuu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem in formele de silicon putin umede, lasand sa se raceasca putin pentru a se modela dupa forma. Intoarcem formele pe un platou de desert cu magiun de prune alaturi.

Yamiiiii!!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu altfel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

11.11.2013, 20:42

nadea68 incearca Babi draga si ai sa-mi dai dreptate caeste chiar un desert super BIO

babi5 1

11.11.2013, 20:43

Valclaudia multumesc

babi5 1

11.11.2013, 20:45

Alina26 chiar iti recomanda Babi si nu ai sa regreti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu malai si cirese