Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone

de cristina1985 in Torturi, 12 Sep 2017 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 170 g ciocolata neagra
  • 150 g frisca
  • 1 fiola esenta rom
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 250 g mascarpone
  • 2 cutii cu crema de branza cu vanilie Pilos (150 g fiecare)
  • 250 g unt
  • 50 g zahar pudra
  • biscuiti din cacao 17-47 bucati (depinde de marime)
  • 7 bucati biscuiti din cacao cu crema de rom
  • 150 g Nutella
  • 50 g ciocolata neagra
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone:

Ciocolata neagra se topeste cu frisca; se adauga esenta vanilie si se toarna peste biscuitii rupti in sferturi. Puneti compozitia de biscuiti intr-o tava de 20 x30 cm,tapetata cu hartie de copt si presati-i cu o lingura, astfel incat sa nu ramana spatiu intre ei. Se tine la frigider 1 ora.

Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul pudra, esenta rom, mascarpone si crema de branza. Se imparte crema in doua boluri. In unul puneti biscuitii cu crema, maruntiti in mana, iar in cel de-al doilea bol se pune Nutella.

Peste biscuitii din tava se adauga crema de biscuiti (cu rom), se asaza biscuitii din cacao, crema de Nutella si se rade restul de ciocolata neagra. Se tine la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure