Intr-un bol, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zeama de lamaie, zaharul treptat si mixam pana devine o bezea lucioasa.
Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, apa, uleiul, adaugam faina amestecata cu cacaua si praful de copt si amestecam cu o spatula pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca, dupa care il vom taia in 3 felii.
Crema
Intr-un vas, mixam mascarponele cu dulcele de leche pana ce se omogenizeaza si dam la rece pana ce este gata blatul.
Asezam prima foaie de blat (eu folosesc partea de deasupra), insiropam (am fiert apa cu zahar si la final, am adaugat esenta de rom), crema-blat-crema-ultima foaie, apoi dam la frigider cca. 30 minute.
Apoi il vom unge cu un strat de frisca si il decoram cu putina crema pe care am oprit-o dinainte sau dupa preferinta.