Desert tort cu bezea si coacaze rosii

de indrea_ms in Bucataras in oras, 2 Aug 2020 | 2075 vizualizari

 

Retete de vara: Un tort dulce-acrisor care mie imi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu bezea si coacaze rosii:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

Se adauga apoi, faina amestecata cu praful de copt, iar la sfarsit untul moale si se amesteca bine pana la omogenizare.

Compozitia se pune intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 10 minute, timp in care se pregateste spuma.

Se mixeaza albusurile cu putina sare si cu zaharul pana se intareste astfel incat sa nu mai cada din castron daca este inclinat. Iar coacazele rosii se curata de codite, se stropesc cu zeama de lamaie si se adauga la spuma de albusuri.

Cand au trecut cele 10 minute, se scoate blatul din cuptor, se toarna spuma de albusuri si coacaze si se mai lasa la cuptor 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu bezea si coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]