Desert tiramisu la cupa

de katty in Dulciuri, 5 Mar 2018 | 4604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 -4 linguri zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 150 ml cafea instant (apa, 2 plicuri cafea instant, 1 lingurita zahar, 1 lingura rom)
  • 60 gr cacao neagra pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu la cupa:

Preparam cafeaua. Punem la fiert apa cu zaharul. La primul clocot dam jos, adaugam cafeaua instant si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam romul. Intr-un vas punem galbenusul impreuna cu zaharul si 1 lingura din cafeaua pe care am facut-o si asezam vasul la bain marie. Amestecam constant pana crema se ingroasa. Dam jos si o lasam la racit.

Amestecam mascarponele cu crema racita si frisca batuta spuma tare. Asezam in cupe cate 1 lingura de crema, un strat de piscoturi rupte in jumatati, inmuiate in cafeaua cu rom,un strat de crema, un strat de cacao pudra, si din nou piscoturi inmuiate, crema si cacao. Dam cupele la rece pentru cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu banane si ciocolata