Brânza mascarpone se amestecă energic cu smântâna pentru frișcă, 2 linguri de zahar brun si galbenusurile de ou, pana se obtine o crema omogena si consistenta, apoi se lasa la rece cca. 20 minute.
Atentie toate ingredientele trebuie sa fie reci de la frigider, bineinteles, mai putin zaharul :D
Intre timp se prepara un esspreso dublu, sau o cafea la ibric concentrate ce se aromatizeaza cu esenta de migdale marocane si se lasa la racit.
Într-un vas se așează un strat de pișcoturi, înmuiate în cafeaua aromatizata, rece, apoi un strat consistent de crema, boabe de zmeura, 1 lingura de zahar brun presarat pe toata suprafata, și tot așa, vreo două straturi, până se termină ingredientele.
Se pune prăjitura la rece, minim două ore, sau cel mai bine până a doua zi.
Atentie, se ornează cu zmeura și se presară cu cacao, doar înainte de servire.
Spor și poftă bună!