Tarte si placinte, rumenite si iscusite
Vis de tarta!
Visez de mult timp la tarta asta, combinatia e delicioasa si merita probata.
Blat tarta:
Umplutura:
Se prepara blatul: se cantaresc ingredientele, apoi se pun pe rand in vas, untul rece taiat bucati, zaharul, oul, faina, praful de sare, vanilia, praful de copt stins cu otet si laptele rece, se omogenizeaza si se formeaza aluatul care se tine la rece 30 de minute.
Intre timp, se prepara umplutura, se amesteca branza dulce cu zaharul si ouale batute usor, cu smantana, vanilia, coaja de lamaie, grisul si amidonul.
Aluatul se intinde pe o suprafata usor infainata si se asaza in tava tapetata clasic cu unt si faina.
Se pune umplutura, apoi gemul bine amestecat,astfel incat sa fie destul de fluid si se intinde cu o spatula uniform deasupra.
Tarta se coace 35 de minute, in cuptorul incins la 190 de grade Celsius.
Dupa ce se scoate tarta, se lasa complet la racit, apoi se feliaza.
Deliciu total!