Desert strudel cu mere si nuci

de oanapl in Dulciuri, 20 Mar 2017 | 3540 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 8 mere
  • 50 g nuci
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere si nuci:

Lasi aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Cureti merele de coaja si le dai pe razatoarea mare. Le storci de zeama si le pui la calit intr-un vas cu fundul gros. Adaugi zaharul, scortisoara si nucile si amesteci. Le calesti timp de aproximativ 10 minute, pana se inmoaie merele. Le lasi sa le raceasca.

Intre timp, intinzi aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi in trei pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.

Presari pesmet si adaugi merele pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.

Transferi strudelul in tava de copt, tapetata cu hartie de copt si apoi il introduci in cuptorul preincalzit, pentru circa 35-40 de minute.

Il lasi sa se raceasca putin si apoi il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

21.03.2017, 08:51

Si noua ne place foarte mult pentru ca e delicios si se face rapid.

dantes 1

22.03.2017, 16:24

Delicios!

oanapl 1

25.03.2017, 17:19

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan genovez cu mere