Este gata in 30 de minute si dispare din farfurie in 5 minute! Cam asa s-a intamplat la mine!
Se mixeaza albusurile spuma. Se adauga treptat cate o lingura de zahar si se mixeaza pana cand devine o spuma tare. Galbenusurile se mixeaza 1-2 minute.
Se adauga galbenusurile peste albusurile batute spuma si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga pe rand, cele 4 linguri de faina si se incorporeaza usor.
Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara ( nu rotunda) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, timp de 10-15 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca pentru ca va deveni casanta si nu o veti putea rula.
Se umezeste un prosop pe care se pune rulada cu fata in jos si se desprinde hartia de copt. Se pune gemul pe toata suprafata ruladei si se ruleaza.
Ciocolata se topeste impreuna cu laptele la microunde cateva secunde sau pe baie de aburi.
Se toarna toata ciocolata peste rulada. Ciocolata alba la fel se topeste si se fac cu ajutorul unui pos si al unui dui dungi pe toata rulada.
Se portioneaza si se serveste cu mare pofta!
1
Nu adaugati praf de copt la blat, este suficient de gros!
2
Adaugati esenta la blatul de rulada, daca doriti.