Desert racoros cu afine/fructe de padure

de dentistutza in Prajituri, 3 Aug 2010 | 5087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1 cana cu lapte+2 lingurite zahar
  • 1 iaurt cu fructe de padure 500 ml.
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete gelatina
  • 300 gr afine
  • 1 cutie smantana pt. frisca 32%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert racoros cu afine/fructe de padure:

Intr-un vas de yenna inalt se aseaza un strat de piscoturi inmuiate f. scurt in laptele rece indulcit.

Gelatina se inmoaie in 200 ml. apa rece, se tine cam 10 minute apoi se da 45-60 secunde la microunde. Se amesteca bine si se pune la racit intr-un vas cu apa rece.

Iaurtul se amesteca cu zahar, frisca lichida,afine si la urma cu gelatina racorita. Se toarna 1/2 din cantitate peste piscoturile din vas, se da la rece cateva minute, se mai pune un strat de piscoturi si restul de crema.

Se tine la frigider min. 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu afine/fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu ciocolata, frisca si sos de zmeura