Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))

de gaby_duceag in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 6775 vizualizari

 

INTERZIS TINERILOR SUB 16ANI :)))). deci- Adinuta are voie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  • 250 ml frisca
  • 75 ml vin alb demisec
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic gelatina
  • un varf cutit sare
  • coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":))):

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (40)

Rocsi 1

10.06.2010, 20:06

vin si eu mai cu intarziere dar vin

gaby_duceag 1

10.06.2010, 20:52

important e sa vii, nu?

elena1988 1

12.01.2011, 13:49

[bs:20lac am facut pe tastatura]

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]