Desert prajitura Krem a la Krem

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 7 Iun 2013 | 59905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • Un plic Crème Olé ciocolata Dr.Oetker
  • Un praf de sare
  • Crema:
  • 200 ml frisca
  • 200 ml lapte rece
  • un plic de Crème Olé vanilie Dr. Oetker
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Krem a la Krem:

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai bate putin. Se adauga treptat galbenusurile, iar la final plicul de Crème Olé. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptorul preincalzit. Se lasa la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Crema: Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza pana se intareste compozitia.

Glazura: Intr-o cratita se topesc toate ingredientele, iar apoi se lasa sa se raceasca putin.

Asamblare: Se pune blatul pe o planseta. Peste blat se toarna crema si se pune la frigider pana preparam glazura. Se scoate prajitura de la frigider si se toarna glazura.

TIPS-URI

1

Este foarte important ca prajitura sa fie rece cand se toarna glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]