Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Prajituri, 3 Iul 2013 | 111679 vizualizari
Ligia Bxl 1
babi
Nykola 1
de cat e tava?
tava e dreptunghiulara,nu e patrata
Giana 1
La favorite
miky20088 1
am si eu o intreabare,la glazura cum se procedeaza.se pun toate pe foc sau pe bain mare?vreau sa o fac dar mi-e sa nu gresesc.
Se pune la bain marie, daca observi ultima poza acea ustensila cu ciocolata se pune deasupra unei craticioare cu apa sa ai spor
ATENTIE glazura nu se pune fierbinte peste frisca , ca se topeste
multumes frumos pt lamuriri.
deny902 1
In crema se pune si intaritor sau doar frica si zaharul. Multumesc.
eu nu am pus intaritor dar cred ca nu strica
ilinca_rox 1
imi place mult o sa incerc sa o pregatesc ... poate chiar de sarbatori :-b d
Ilinka cred ca o sa o mai fac si eu tot de sarbatori,merci :*
jolygina 1
arata bestial
mitzuka 1
spune-mi te rog ce dimensiune are tava ?
ianculubita 1
mmmm,ce bine arata si ce buna este!!
tava ce am folosit-o era dreptunghiulara si avea cam 40/32
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:07
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!