Delicioasa.
Umplutura:
Am framantat untul moale cu 300g faina, un praf de sare si zaharul pudra. Am adaugat ouale si apoi treptat restul de faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am pus aluatul la rece pana am pregatit merele.
Am curatat merele si le-am dat pe razatoarea mare. Le-am pus intr-o cratita pe foc impreuna cu untul si zaharul. Data viitoare voi pune mai putin zahar. Dupa gustul meu a fost putin cam dulce compozitia de mere. Am calit merele pana nu au mai fost zemoase. Le-am lasat sa se racoreasca.
Am impartit aluatul in trei parti egale. Am intins prima foaie. Am asezat-o intr-o tava( 25/35) cu hartie de copt, am intepat foaia cu o furculita . Am pus un strat din umplutura de mere peste care am presarat scortisoara, apoi a 2 a foaie, din nou mere si ultima foaie.
Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute.
Am presarat zahar pudra si am taiat-o calduta ( de pofta).