Desert prajitura cremes la rece

de LUK in Prajituri, 25 Mai 2011 | 147211 vizualizari

 

Deoarece a venit vara, modul acesta de a prepara cremesul ne ajuta sa obtinem un desert rapid, racoros si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru cremes(un pachet)
  • 2 cutii de crema pentru cremes de la dr Oetker
  • 1 l frisca lichida
  • 1.4 l lapte
  • 2 pliculete cu intaritor pt frisca Dr Oetker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cremes la rece:

 Incepem prin a separa cele 2 foi. De pe fiecare foaie razuim putin foietaj pentru decor.

Preparam crema conform instructiunilor, cu mentiunea ca eu am folosit doar 700 ml lapte, in loc de 750ml (cum scrie pe ambalaj). Am preparat cremele pe rand. Am intins pe fiecare foaie crema, apoi le-am pus la frigider 30 min.

Batem tare 500 ml frisca impreuna cu un plic  de intaritor pentru frisca. Ungem prima foaie cu frisca, peste crema si punem din nou la rece.Procedam la fel cu restul de frisca, pe care o punem pe cea de-a doua foaie. Punem la rece 10 minute.

Scoatem apoi foile si le decoram cu foietajul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cremes la rece" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Desert Prajitura cremsnit, prajitura copilariei mele