Desert prajitura cremes la rece

de LUK in Prajituri, 25 Mai 2011 | 147340 vizualizari

 

Deoarece a venit vara, modul acesta de a prepara cremesul ne ajuta sa obtinem un desert rapid, racoros si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru cremes(un pachet)
  • 2 cutii de crema pentru cremes de la dr Oetker
  • 1 l frisca lichida
  • 1.4 l lapte
  • 2 pliculete cu intaritor pt frisca Dr Oetker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cremes la rece:

 Incepem prin a separa cele 2 foi. De pe fiecare foaie razuim putin foietaj pentru decor.

Preparam crema conform instructiunilor, cu mentiunea ca eu am folosit doar 700 ml lapte, in loc de 750ml (cum scrie pe ambalaj). Am preparat cremele pe rand. Am intins pe fiecare foaie crema, apoi le-am pus la frigider 30 min.

Batem tare 500 ml frisca impreuna cu un plic  de intaritor pentru frisca. Ungem prima foaie cu frisca, peste crema si punem din nou la rece.Procedam la fel cu restul de frisca, pe care o punem pe cea de-a doua foaie. Punem la rece 10 minute.

Scoatem apoi foile si le decoram cu foietajul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cremes la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert profiterol cu crema de vanilie si sos caramel