Desert piscoturi

de cristinutanicolita in Dulciuri, 25 Dec 2017 | 4022 vizualizari

 

Reteta o am de la bunica. Făcea coșuri întregi pt nunti, le cocea în cuptorul pe vatra. Le făcea cu o săptămână înainte sa fie cat mai fragede. 
Retete românești. 

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 20 lg zahar
  • un vrf de cuțit de bicarbonat
  • 2 lg cu vf de osanza
  • 12 lg de lapte
  • Faina cat cuprinde
  • Rahat
  • Crema de ciocolată
  • Zahar pudra
  • Nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert piscoturi:

Mixam ouale cu zaharul, untura, sarea, laptele. Adaugam bicarbonatul stins cu otet sau zeama de lamaie si faina. Framantam un aluat moale, dar nelipicios. 

Punem aluat în mașină de tocat carne, montam forma pt piscoturi si formam fursecuri rotunde si potcoave. 

La piscoturile rotunde punem rahat. 

Le coacem in cuptorul preincalzit, cca 15 min. 

Calde le pudram cu zahar.

Potcoavele le trecem prin crema de ciocolată și nuca de cocos. 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si gustoase reteta cu drojdie