Foarte bun, delicios si parfumat acest parfait.
Am pus in el 2 tartine @Wassa Fibre si am inlocuit zaharul cu indulcitor natural érythritol.
Am obtinut astfel o reteta cu putini carbohidrati.
Puteti pune biscuiti si zahar daca doriti.
Mixati nucile.
Intr-un castron faramitati biscuitii cu fibre.
Pregatiti o cafea espresso puternica si turnati-o peste biscuiti. Adaugati miezul de nuca macinat, 2 lingurite de indulcitor si amestecati bine.
Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu 85 gr de indulcitor.
Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi amestecul cu nuci si amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Varsati intr-o forma de chec imbracata in film alimentar.
Dati la congelator timp de 12 ore.
Scoateti din forma 20-30 minute inainte de a servi. Decorati cu pudra de cacao amara.