Desert papanasi

de -Licurici- in Dulciuri, 24 Mai 2020 | 3882 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci;
  • 200 g faina;
  • 3 linguri zahar;
  • 1 ou;
  • 1 plic zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • coaja de lamaie si portocala;
  • 1/2 plic praf de copt;
  • un praf de sare;
  • ulei;
  • smantana;
  • dulceata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi:

  1. Branza de vaci se amesteca cu oul, zaharul, esenta si coaja de lamaie si portocala.
  2. Faina cernuta se amesteca cu un praf de sare si praful de copt, apoi se pun peste branza si se amesteca bine. 
  3. Aluatul obtinut trebuie sa fie elastic si moale.
  4. Se intinde pe o planseta tapetata cu faina si se taie cerculete de diametrul dorit, apoi se prajesc in ulei incins.
  5. Se rumenesc pe toate partile, apoi se scot pe un servetel de hartie, sa se elimine surplusul de ulei.
  6. Se sevesc cu smantana si dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu dulce de leche