Desert negresa de post cu gem - 900

de MotanLaOale in Prajituri, 26 Mar 2020 | 5785 vizualizari

 

Inspirat de Mitinita.

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 200 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 4 linguri cacao
  • 435 ml apa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 400 g gem de caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu gem - 900:

Faina se amesteca cu praful de copt.

Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul.

Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 35-40 de minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se lasa la racit 10 minute si se scoate din tava.

Se lasa la racit complet.

Se taie si se servaste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu gem - 900" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu gem