Desert la pahar cu spuma de capsuni

de Angelina_Elena in Dulciuri, 20 Apr 2013 | 4046 vizualizari

 

Va invit la desert! Usor, racoritor si delicios pana la ultima firmitura!;)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de chec
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g capsuni
  • 2 lingurite zahar pudra
  • o cescuta de sirop
  • ciocolata maruntita
  • cateva capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu spuma de capsuni:

Frisca lichida o punem intr-un vas si o mixam pana se intareste (pastram 2-3 linguri de frisca simpla pentru decor).

Spalam capsunile, indepartam coditele, le taiem in 2 apoi le punem intr-un blender si mixam pana obtinem un piure fin.

Adaugam zaharul pudra si piureul de capsuni peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula.

Feliile de chec le maruntim, apoi asezam in pahare un strat de chec, 1 lingura de sirop(pentru a se inmuia checul) un strat de spuma de capsuni si tot asa pana umplem paharele.

La final decoram cu putina frisca, ciocolata maruntita si cate o capsuna.

Se dau paharele la rece pana la servire.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

21.04.2013, 15:49

La fav

Irina 1

24.04.2013, 10:04

Super idee!

Angelina_Elena 1

24.04.2013, 10:33

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]