Desert la pahar

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 3486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de capsune
  • 500 g capsune
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri tort jelle rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Intr-o cratita, adaugam ciocolata rupta bucatele, laptele, frisca lichida, zaharul si punem pe foc pana ce se topeste ciocolata, amestecand continuu, avand grija sa nu fiarba.

Luam de pe foc si adaugam gelatina hidratata. Amestecam si turnam compozitia in pahare pe care le-am asezat inclinate.

Dam la rece pana se intareste.

Pregatim jeleul de capsune, intre timp, intr-o cratita adaugam apa, zaharul, capsunele taiate in bucati, punem pe foc sa fiarba cateva clocote, amestecand si adunand din cand in cand, spuma care se formeaza.

La final, putem strecura compozitia sau pisam capsunele, adaugam plicurile de tort jelle, amestecam si o mai punem pe foc cca. 1min.

Scoatem paharele si turnam jeleuil in pahare, eu am oprit cateva capsune care le-am adaugat in jeleu.

Dam la rece pana ce se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert racoros cu afine/fructe de padure