Intr-o cratita, adaugam ciocolata rupta bucatele, laptele, frisca lichida, zaharul si punem pe foc pana ce se topeste ciocolata, amestecand continuu, avand grija sa nu fiarba.
Luam de pe foc si adaugam gelatina hidratata. Amestecam si turnam compozitia in pahare pe care le-am asezat inclinate.
Dam la rece pana se intareste.
Pregatim jeleul de capsune, intre timp, intr-o cratita adaugam apa, zaharul, capsunele taiate in bucati, punem pe foc sa fiarba cateva clocote, amestecand si adunand din cand in cand, spuma care se formeaza.
La final, putem strecura compozitia sau pisam capsunele, adaugam plicurile de tort jelle, amestecam si o mai punem pe foc cca. 1min.
Scoatem paharele si turnam jeleuil in pahare, eu am oprit cateva capsune care le-am adaugat in jeleu.
Dam la rece pana ce se intareste.