Desert foietaj cu gem de mure si nuca

de alilianaa in Dulciuri, 16 Mai 2017 | 3248 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de placinta Bella ( 400g)
  • 4-5 linguri nuca macinata
  • 1/2 borcan de gem de mure ( de casa)
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu gem de mure si nuca:

Foaia se lasa la decongelat in frigider. 

Nuca coapta si macinata se amesteca cu gemul de mure. Se omogenizeaza. 

Foaia de placinta se taie patrate. Cu mainile infainate, se mai intinde putin cate putin fiecare patrat si in mijloc, se pune cate o lingurita din compozitia de mai sus. 

Marginile se unesc si se preseaza usor cu furculita pe margini. Se asaza intr-o tava, pe foaie de copt. Cornuletele/triunghiurile se coc la foc mediu, cca. 20 minute. 

La final, se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu gem de mure si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Ceas