Super usoara si racoroasa, o reteta de prajitura de vara care e gata in 20 de minute.
Ptr crema de gris:
Ptr crema de ciocolata:
Se asaza piscoturile in tava mare de la aragaz cu partea zaharoasa in jos, astfel incat sa tapetam fundul tavii.
Pentru crema de gris: intr-o cratita incapatoare, amestecam cocosul cu zaharul, grisul si sarea. Turnam laptele peste ele si le punem la fiert amestecand mereu cu un tel pana da in clocot. Dupa ce a fiert circa 5 minute, o luam de pe foc si adaugam untul taiat cubulete. Amestecam pana se topeste untul, apoi turnam peste piscoturi si nivelam. Dam la frigider ptr 30 de minute.
Pentru crema de ciocolata: amestecam intr-o cratita zaharul cu cacaua si budinca, adaugam laptele si omogenizam. Punem cratita pe foc si fierbem crema pana se ingroase amestecand mereu. Cand e gata, luam de pe foc si amestecam cu untul. Turnam crema peste cealalta si nivelam. Deasupra putem presara fulgi de cocos. Dam din nou la frigider pana se raceste. Dupa circa o ora se poate taia si servi.
Pofta buna!