Desert cu caise

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 5488 vizualizari

 

Nu stiu daca vi s-a intamplat sa da-ti gres cu vre-un chec ,adic mie deja mi s-a intamplat si ca sa nu-l arunc(vorbeste zgarcita din mine) l-am pastrat pentru astfel de deserturi usoare si rapide ,cum le-ar zice cei de peste Ocean ,,crumble,,care poate fi facut din paine uscata sau checulet sau aluat sfaramicios ca cel de tarte din unt si faina in combinatie cu orice fruct doriti au va place.

 

INGREDIENTE

  • caise(numarul depinde de vasul in care va hotarati sa faceti)
  • cateva felii de chec sfaramate
  • o lingura cocos
  • zahar dupa preferinta
  • unt pentru uns tava si pus deasupra  cam 70 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu caise:

      Spalam caisele ,scoatem samburii si asezam jumatatile intr-un vas pentru tarte uns cu unt puteti presara zahar si apoi sa puneti caisele ,se va forma un fel de caramel .Peste caise se pune zahar apoi presaram checul sfaramat amestecat cu cocos iar peste ele vom pune cubulete de unt .Dam la cuptor eu am pus 200 grade cam 30 minute sau cat vreti sa fie de rumenit.Merge servit cu inghetata de vanilie sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec alb cu cirese, invelit in ciocolata