Desert cu ananas

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 2614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata
  • esenta de rom
  • 1 cutie de ananas
  • 100 g zahar
  • 100 ml frisca
  • 50 g unt
  • 7 piscoturi piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ananas:

Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu frisca si se pune pe foc, pana ce se topeste ciocolata, se adauga esenta de rom dupa gust si se acopera cu folie alimentra si se da la rece cateva ore.

Dupa ce s-a intarit crema, se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul.

Intr-o tigaie, adaugam zaharul, ananasul scurs bine de sirop, punem pe foc pana ce zaharul capata culoarea caramel, adaugam untul, frisca si lasam pe foc pana ce se dizolva, adaugam piscoturile rupte bucati si amestecam.

In pahare, adaugam un strat de crema de ciocolata-crema de ananas-crema de ciocolata si decoram cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minitortulete cu crema de branza si matcha