Desert cornulete fragede cu gem

de diana_k in Dulciuri, 12 Mar 2013 | 57787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 4 linguri vin rosu
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana

In plus:

  • 50 g unt pentru uns
  • 1 borcan mic dulceata de visine
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu gem:

Se framanta un aluat din toate ingredientele si se da la rece o ora.
Se intinde o foaie subtire se unge cu untul moale si se impatureste de trei ori. Se da la rece 30 de minute.
Se intinde aluatul cu atentie pentru a nu strica straturile, se taie in patrate de 7/7cm, se ung cu dulceata apoi se ruleaza.
Se coc cornuletele 30 de minute la 180 de grade.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem