Cu adevărat delicios! Aș vrea să-mi dai mai multe detalii despre ce frișcă folosești sau recomanzi...Văd multe rețete cu acest ingredient dar de frică că nu îmi iese preparatul și mai arunc și alte ingrediente, nu știu ce să cumpăr, așa că renunț de fiecare dată!
Frisca care o folosesc se aseamana cu o smantana subtire si dupa ce o bat cu mixerul se intareste destul demult. Aca am folosit odata frisca indulcita de la Hulalá tot pentru un cheesecake si a iesit destul de bine(astfel nu se mai pune zaharul din reteta). Pana am descoperit o frisca care sa ma multumeasca am incercat mai multe marci. Ideea e ca frisca trebuie neaparat sa fie rece(cel putin 12ore la frigider inainte de folosire) si dupa ce o batem sa fie consistenta si sa nu para o spuma usoara, trebuie sa fie maibult ca albusurile pentru bezea. Un tips ar fi 3-4 picaturi de suc de lamaie spre sfarsitul mixatului.