Dacă tot am cumpărat ciocolată din cămara bucătărașilor (cu galbenii adunați), m-am gândit să pregătesc o prăjitură. A dispărut din farfurie în mai puțin de 24 ore. Îmi plouă în gură numai când mă gândesc la ea. A fost absolut delicioasă. O bombă calorică ce-i drept, dar pe urmă facem puțină mișcare (dintr-o cameră într-alta) și dăm jos ce s-a depus :))
Se topește ciocolata cu untul, apoi se lasă să se răcească ușor, amestecând din când în când.
Separat se mixează ouăle cu un praf de sare și zahărul măcinat, apoi se adaugă ciocolată răcită și se omogenizează. Se adaugă făina și se încorporează ușor cu mișcări de jos în sus. Se toarnă amestecul în tava tapetată cu hârtie de copt.
Pentru cremă, se amestecă mascarpone cu zahărul măcinat, apoi se adugă oul și se mixează. Se adaugă făina și se omogenizează. Se toarnă crema de brânză peste compoziția de ciocolată și cu ajutorul unei furculițe se amestecă ușor, se marmorează. Se pun fructele peste cele 2 compoziții și se presează ușor.
Se coace în cuptorul preîncălzit 30-35 minute la 180 grade C, până când trece testul scobitorii. Se lasă să se răcorească și se servește.