Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

de mena29 in Dulciuri, 6 Aug 2014 | 20088 vizualizari

 

Deliciosi!!! Tot la Lena pe site am gasit si reteta aceasta de biscuiti si am fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina alba 
  • 60 g fulgi nuca de cocos
  • 80 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite suc de lamaie pentru stins bicarbonatul
  • 50 g zahar brun
  • 7 linguri apa rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz:

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C.

Amestecam pe rand toate ingredientele.

Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Dupa ce am terminat, presam fiecare bila pentru a aplatiza putin biscuitii.

Coacem 15-20 minute pana devin aurii.

Eu am facut portie dubla si nu mi-a parut rau.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui faina alba cu faina integrala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

08.02.2015, 00:54

Cat de deliciosi arata Menuco scumpa!

mena29 1

08.02.2015, 21:03

Ruxy,chiar acum am papat un biscuite, tare mult imi plac!

Geanina87 1

10.03.2016, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Cristal