Desert bezele

de Leontina_Costel1970 in Dulciuri, 24 Noi 2018 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • 500 g zahar pudra
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite otet
  • miez de nuca
Portii: 70
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bezele:

Albusurile se lasa de seara la dezghetat ( le-am avut la congelator ), dupa ce s-au dezghetat, se pun intr-un castron mai inalt si incapator, se adauga sarea si incepem sa le mixam bine, cand incepe sa se formeze spuma, adaugam zahar putin cate putin si continuam sa mixam, procedam asa pana terminam tot zaharul, adaugam si otetul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea ferma si lucioasa.

Bezeaua obtinuta o punem intr-un posh, in tava de la cuptor asezam hartie de copt si apoi formam bezelele. O tava am facut-o simpla si una cu nuca, am asezat nuca si apoi am format bezelele. Am dat tava la cuptor la 110 grade C, cu ventilatie timp de 1ora si 20-30 min. Bezelele trebuie sa fie uscate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose pentru Mos