Deliciu cu piersici

de LUK in Prajituri, 16 Ian 2011 | 4074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • 12 linguri de lapte
  • 15 linguri de faina
  • un praf de copt
  • o lamaie
  • un compot de piersici mare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu piersici:

  Se separa albusurile de galbenusuri.

   Galbenusurile se mixeaza f bine cu 8 linguri de zahar.adaugam treptat uleiul,apoi laptele si apoi faina.Radem coaja de la lamaie iar in sucul de lamaie stingem praful de copt si il punem peste faina.Amestecam bine si punem compozitia in tava.

 Piersicile se taie feliute,se scurg de sirop si se aseaza peste blat.Se coace in cuptorul preincalzit la 180de grade pt 5min.Apoi se reduce focul la 145 de grade si se mai coace inca 20 de minute.Intre timp batem albusurile spuma cu cele 8 linguri de zahar ramase...punem spuma peste prajitura si lasam la foc mai mic..130 de grade...inca 10 minute sau pana se rumeneste bezeaua..

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Valuri de ricotta cu bezea