Delicii la gretar

de Julie in Porc, 7 Iun 2010 | 8500 vizualizari

 

Duminica aceasta gretarul din curte a "gazduit " delicii extraordinare!

 

INGREDIENTE

  • Fasii de carne de porc , cu dungi de slaninuta 
  •  ficat de porc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicii la gretar:

Inainte de a pune carnea, gretarul incins se sterge cu o bucata de ceapa.Carnea nu se va mai lipi si va capata si o aroma deosebita!

Mai intai frigem carnea de porc.

In timpul frigerii dungile de slaninuta din fasiile de carne se vor topi ,pregatind gretarul numai bine pentru ficatul de porc.  Pe acesta il vom supraveghea atent pentru ca se face mai repede si nu vrem sa se arda.

Adevarat festin culinar!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Delicii la gretar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]