"Degetele" cu ciocolata

de LC in Prajituri, 20 Aug 2012 | 6694 vizualizari

 

Reteta este luata de pe site de aici ( cu mici modificari) pentru ca am vazut ca au fost foarte laudate..si intr-adevar sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100 g nuca
  • 2 linguri cacao
  • un plic praf de copt
  • 700 g faina
  • esenta vanilie, rom
  • pentru sosul de ciocolata: cacao, 200 g ciocolata, 70 g frisca lichida, unt o lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" cu ciocolata:

Se freaca untul ( care trebuie sa fie moale, la temperatura camerei) cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile, ciocolata data prin razatoare, nuca amcinata, esentele, cacaoua si faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine bine pana formam o bila pe care o punem in folie alimentara si o lasam la frigider pentru 30 de minute. Punem foaie de copt in tava...si modelam dupa bunul plac. Lasam la cuptor pentru 15-20 minute la foc mic. Pudram cu cacao sau zahar pudra si cu sosul de ciocolata.

TIPS-URI

1

Inimioara e pentru voi!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu inima