Cus-cus cu kaizer si ciuperci

de Ina in Paste, 30 Oct 2011 | 17057 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus-cus
  • o cana de apa
  • 200g kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri ulei
  • 80 g unt
  • busuioc maruntit
  • sare/ delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu kaizer si ciuperci:

Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare  sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul  si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa. Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt  si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.

Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei. Presaram totul cu busuioc maruntit. 

Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.

Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu kaizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]