Cus-Cus

de rodicamaria in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 11693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste fainoase tip cus-cus
  • 1 morcov dat pe razatoarea mare
  • 100 g ciuperci din conseva taiate marunt
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • ulei
  • sare
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-Cus:

Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert.

Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai fiebe,atata timp conform instructiunilor de pe ambalajul pastelor cus-cus.Daca mai este nevoie se mai adauga apa.

La sfarsit se pune mararul si se lasa oala acoperita cu capacul 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-Cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu cus-cus