Cus cus cu pui si rosii

de Miha in Pui, 17 Dec 2009 | 9085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 g cus cus
  • 100 g cascaval
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu pui si rosii:

Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert. Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.

Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc. Acoperim totul cu felii de cascaval si dam la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.

Bun bun! :)

Adaptare dupa reteta lui Trinity.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos dulce acrisor