Cupcakes cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 4 Apr 2013 | 4616 vizualizari

 

Daca tot aveam dovleac in congelator si a ramas putin dupa ce am facut o placinta am pus in aplicare aceste mici prajiturele...yammyy...yammyyy

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani făină
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceasca ulei/unt la temperatura camerei
  • 1 cană de zahăr alb granulat
  • 2 oua mari
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 cana dovleac ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac:

Intr-un castron se cerne faina impreuna, praf de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare.

In castron se bate uleiul/untul și zahărul până când devine pufos. Adăugați ouăle, se bate bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteza mica, adaugati amestecul de făină cu condimente si dovleacul,se mixeaza pana la omogenizare

Se umplu cupele brioșă în mod uniform cu ajutorul a două linguri și se dau la cuptor pentru aproximativ 18 - 20 de minute, sau până ce trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca .Optional decoram cu frisca

Sursa

TIPS-URI

1

-pentru a obtine culoarea aceea minunata folositi dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]