Cupcakes "After Eight"

de Criss in Prajituri, 14 Feb 2013 | 6683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose: (din nou cea mai simpla reteta :) )
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Ganache de ciocolata:
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 200 ml frisca
  • Ganache de ciocolata alba cu menta
  • 100 g ciocolata alba
  • 120 ml frisca
  • 1 lingura sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes "After Eight":

Pentru cea mai simpla reteta de briose, se pun toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza. Repartizam uniform compozitia rezultata in 12 cosulete si coacem aproximativ 25 minute.  Se pot insiropa, daca doriti. Eu am stropit fiecare briosa cu un sirop din apa + zahar + esenta de rom.

Topim ciocolata pe baie de aburi, adaugand frisca si punem crema la frigider pentru 1 ora. Dupa ce crema s-a racit, batem spuma cu mixerul.

Procedam la fel si cu ganach-ul de ciocolata alba .

Punem intr-un posh crema de ciocolata neagra si spritam pe fiecare prajitura. Peste crema de ciocolata neagra spritam crema de ciocolata alba cu menta. Ornam cu inimioare de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes "After Eight"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Criss 1

20.02.2013, 19:45

Multumesc mult dragele mele.

mirela0911 1

20.02.2013, 21:07

La multi ani si tot ce iti doresti!

luminita20_2006 1

23.02.2013, 11:02

arata delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]