Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 30153 vizualizari
Ina 1
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
andreea_angelo 1
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!! dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
elucubratiiculinare 1
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
mihaelakitana 1
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
mihaelakitana poate la anul
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
la 08:25
ieri la 12:57
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
Panacris
vasimur
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!