Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 30828 vizualizari
Ina 1
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
andreea_angelo 1
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!! dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
elucubratiiculinare 1
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
mihaelakitana 1
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
mihaelakitana poate la anul
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:49
de laura_n 7
la 07:12
ieri la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
rodicamaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abstract01 1
Spiridus 1
Ana_Maria_P 1
Tcc 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!