Cum se face sucul de rosii

de Bunica in Bulion, 17 Iul 2009 | 19515 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

27.07.2009, 13:15

Bunica, azi facem si noi o transa! doar ca am mai putine rosii, si ca sa nu se strice, prefer sa le fac suc, sper sa nu-mi iasa prea sarat..

Bunica 1

27.07.2009, 18:09

Anca, cel mai bine este sa faci in cantitate mica. Fierbe repede si nu stai prea mult in bucatarie. Ai grija sa-l pui repede in "scutece"dupa ce l-ai pus in sticle( sa-l infasuri in ceva gros). Spor la treaba!

ANCA 1

28.07.2009, 11:01

Gata, mi-a iesit ieri o sticla de 750 ml si un borcam de 800 grame...asa am facut, le-am pus imediat in prosop si asa au stat pana azi dimi!

Bunica 1

28.07.2009, 18:42

Esti fericita. Bravo ! Ce se face in casa e sfant.

Adele 1

19.06.2014, 17:17

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna