Cum pastram tartufo?

de Bya Ralu in Conserve, 16 Aug 2015 | 5246 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

16.08.2015, 17:06

E bine de știut! La cît este de scump nu mai ajungem să-l păstrăm

MotanLaOale 1

16.08.2015, 17:09

Bya Ralu 1

16.08.2015, 17:09

asta negru nu siu cat costa,eu l-am primit oricum cred ca e mai ieftin decat cel alb

Mutulica 1

16.08.2015, 18:03

Ooo, am avut eu o banuiala din poza.Nu stiam ca chestiile astea se pot conserva si nici nu am mancat.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

Cred ca daca am avaea , ar face Ina poze dupa fiecare imbucatura.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

grea e domne gramatica de la o anumita varsta.

Constelatialeu 1

16.08.2015, 18:13

Iote la ea,se da la delicatese........ma abtin sa zic cu ce seamana...

Ina 1

16.08.2015, 18:28

Eu l-as vinde, Costele! Am sta o saptamana la Sighisoara )))))))))

- Andreea - 1

16.08.2015, 18:29

Mie personal nu imi place...are o aroma mult prea puternica ... Noi l-am folosit la paste,orez si oua prajite .

Panacris 1

16.08.2015, 18:35

Gicuta 1

16.08.2015, 18:49

laura_n 1

16.08.2015, 18:58

cu ce se mananca "berculul" asta? )))

laura_n 1

16.08.2015, 18:59

Costel ))))) muaaah, ca simpatic ai mai fost! ))

Catalina L 1

16.08.2015, 19:56

mama mia ce retete ne vei face.....

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

costele ))

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

ina probabil si mai mult )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

andreea mie imi place

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

cristina

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

gicuta

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

laura cu oua,cu risotto,carne,paste cu de toate )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

fac fac catalina,deja am 2 dar mi-e lene sa le pun )

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:49

Deci urmeaza retete cu trufe

Bya Ralu 1

19.08.2015, 00:38

Pai da )

roxana_simona 1

20.08.2015, 21:04

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]