Inspiratia mi-a venit de la Sandytza dar am schimbat total cantitatile...... nu-s pe gustul meu pt ca-s grase un pic dar altii au zis ca-s bune :D:D
Laptele se fierbe cu un praf de sare.
Se incing lingurile cu ulei si se caleste ceapa , tocata marunt.
Se pune carnea tocata de pui la calit in ceapa si se lasa pana cand incepe sa se albeasca puiul.
Dupa ce s-a calit carnea se pune muschul file taiat cubulete si se mai lasa 2 minute.
Se toarna usor faina peste carne si se amesteca incet timp de 2-3 minute.
Se pune usor laptele fierbinte si se amesteca pentru a nu face cocoloase.
Amestecam pana cand incepe a se ingroasa.
Se pune sarea, chilliul si busuiocul.
Compozitia se toarna intr-o tava si se da la racit.
Dupa ce s-a racit intindem ca un patratel in palma, in mijloc punem branza topita, unim capetele si rulam.
Trebuie sa arate ca niste cilindri, ii dam prin ou batut cu sare si apoi prin pesmet.
Prajim cilindrii in ulei bine incins, ii scoatem pe un servetel la scurs si apoi savuram.
Sunt buni calzi dar si reci, chiar daca se intareste un pic branza topita.
Pofta buna!
1
cilindrii formati se pot baga la congelator inveliti in folie de plastic alimentara si se pot praji cand mai aveti pofta...