Creveti la tigaie

de adayo75 in Fructe de mare, 17 Oct 2013 | 14091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 creveti proaspeti
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la tigaie:

Intr-o  tigaia preincalzita punem lingura de ulei de masline si cei 3 catei de usturoi taiati in cubulete mai mari. Se lasa la foc mic pana ce usturoiul se prajeste dupa care adaugam crevetii (inainte spalati si curatati ) si lasam inca 10 minute la foc mic. Ii acoperim cu un capac (veti vedea ca isi lasa suc propriu ce pe masura ce trece timpul se evapora). Dupa cele zece minute se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt si se scoate pe farfurie. Se servesc cu zeama de lamaie (dupa gust).

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]