Crenvusti umpluti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 8248 vizualizari

 

by miha...super buni, eu nu manac de obicei crenvusti, dar pregatiti in felul asta nu ma puteam oprii :))

 

INGREDIENTE

  • 4 crenvusti
  • cateva feliute de cascaval
  • o felie pastrama de porc
  • smantana
  • branza topita la sul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

crestam crenvustii pe mijloc, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar in crestatura punem putina smantana, branza topita, cascaval si pastrama.

dam la cuptor pt cca 10 min, pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci