Crenvursti in sos de rosii cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2016 | 6465 vizualizari

 

O mancare buna-buna am facut eu aici. Va invit sa gustati :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri de untura lichida;
  • 9 crenvursti de pui;
  • 500 g ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei Kapia;
  • 3 tije de apio;
  • 50 g praz;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin piper negru macinat;
  • 3 rosii (200 g);
  • 100 ml suc de rosii;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita de zahar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in sos de rosii cu legume:

Crenvurstii se taie rondele groase si se calesc putin intr-o tigaie cu untura, dupa care se pun deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.

Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie bucati lungi si inguste.

Apio se spala si se taie rondele.

Prazul se spala si se taie rondele.

Se pun toate aceste legume in tigaia cu untura in care au fost caliti crenvurstii, impreuna cu putina sare. Se calesc bine, apoi se adauga boiaua dulce, putin piper, cremwustii, rosiile (care se spala, li se indeparteaza codita si se taie in sferturi), sucul de rosii, apa si zaharul (acesta se adauga doar daca rosiile sunt acrisoare).

Se mai fierb pana scad, apoi se potriveste mancarea de sare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in sos de rosii cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate