Crenvursti in aluat

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 6573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • crenvursti de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia(10-15 minute)apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.La sfarsit adaugam uleiul(50 ml).Trebuie sa ne rezulte un aluat care sa nu se prinda de maini.Dupa ce am framantat lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in  18 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat,asezam crenvurstiul si rulam.Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.Se tapeteaza o tava cu putin ulei si se pun in tava.Se lasa la crescut in tava cca 25-30 de minute,dupa care se ung cu un ou batut.Se dau la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos(cca 20 min,depinde de cuptor).Se servesc calzi cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza