Cremes

de angyb in Prajituri, 20 Noi 2012 | 7209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foie de foietaj
  • 500 ml lapte
  • 1 plic de budinca
  • 1ou
  • 1 lingura de faina
  • zahar
  • 500 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Foaia de foietaj o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,o acoperim cu o alta foaie de copt si cu o alta tava si o dam la cuptor 180 de grade pana cand se rumeneste, Tava care acopera hartia de copt serveste pentru a impedica foaia de foietaj  sa se umfle.

Intr-o craticioara punem la fiert 400 ml de lapte iar cel ramas il amestecam cu plicul de budinca ,faina si oul.Cand laptele incepe sa fiarba adaugam amestecul de budinca si ii dam un clocot. Adaugam zahar ,dupa care il lasam sa se raceasca.

Batem spuma frisca luam de o parte aproximativ jumatate din cantitatea obtinuta iar in restul adaugam crema de budinca.

Foii de foietaj ii taiem marginile si intindem crema obtinuta.Deasupra cremei intindem frisca si presaram marginile sfaramitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]