Crema pentru prajituri ( tort)

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 6453 vizualizari

 

Ideea pentru aceasta crema am luat-o de la Miha...multumesc !!!
Crema e una super buna si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 250 gr ciocolata amaruie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru prajituri ( tort):

Ciocolata o taiem sau o rupem in bucati cit mai mici.

Frisca lichida o punem intr-o tigaie si dam la foc mic.Adaugam ciocolata si amestecam pina cind ciocolata s-a topit facind atentie insa ca frisca sa nu inceapa sa fiarba.

Compozitia astfel obtinuta se da la rece pentru citeva ore.Eu in lipsa de timp am lasat-o doar o ora si a fost ok.

Scoatem din frigider si mixam compozitia pina devine o crema fina si suuuuuuper delicioasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun se poate adauga aroma sau alune ,nuci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru prajituri ( tort)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu budinca si nuca de cocos